Otevíráme Thai Ostrava – thajské masáže v Ostravě!

Vítejte v masážním salonu Thai Ostrava – tradiční thajské masáže v Ostravě. Dopřejte Vašemu tělu zasloužený odpočinek. Tradiční thajské masáže budou nezapomenutelným zážitkem nejen pro Vaše tělo a mysl. Jsou zejména prostředkem k uvolnění celého organizmu a nastavení jeho nové rovnováhy. Udělejte něco pro své zdraví a dopřejte si dárek v podobě jedinečné thajské masáže. Ochutnejte tradiční thajské masáže z rukou thajských masérek. Nebudete chtít přestat.

Najdete nás v centru Ostravy, ze Stodolní ulice odbočíte první doprava do ulice Škroupova 6, společný vchod s kadeřnictvím Tragedy v 1. patře. Jsme Vám k dispozici osobně, na telefonu, facebooku i emailu a to od pondělí do soboty 10:00 – 20:00. Nabízíme dárkové poukazy na thajské masáže, permanentky a další věrnostní programy. Informace na salonu.

Pokud znáte z minulosti salon ThaiOs/ThaiOasis, který sídlil o 3 vchody vedle na Škroupově 12, tak vězte, že jste na správném místě. Jsme to stále my, stejné zkušené thajské masérky zůstávají, stejné je i tel. číslo. Nyní ale masírujeme v nově rekonstruovaných prostorech v příjemném prostředí s kompletně novým vybavením pro ještě větší zážitek z masáže.

Těšíme se na Vaši návštěvu!
Tým Thai Ostrava