Vánoční dárkové poukazy na thajskou masáž 2016

22.12.:
( VÁNOČNÍ POUKAZY NA SALONU AŽ DO PÁTKU DO 18:00h !!! POTÉ AŽ DO SOBOTY PŘES TEL/EMAIL, napište nám jaký poukaz chcete, na částku nebo na masáž, případně jakou masáž a délku, obratem pošleme přes email poukaz, který můžete vytisknout a darovat. V emailu bude bank. info, stačí uhradit do konce roku. Doporučuji po odeslání emailu urgovat přes telefon třeba jen SMS, v pátek do 23:00, v sobotu do 12:00 – případně kontaktovat přes náš FB)


Vánoční čas je opět zde a s tím jsou spojené i naše velmi oblíbené dárkové poukazy. Ideální dárek pro celou rodinu, známé, spolupracovníky, partnery, či kamarády.

Poukazy jsou buď na konkrétní vybranou masáž nebo mohou být na částku v libovolné výši, kde si pak zákazník sám vybere masáž dle libosti.

Na vánoční poukazy dáváme extra dlouhou platnost, konkrétně do 30. června 2017, takže nákup nemusíte nechávat na poslední chvíli! 🙂

Poukazy možno platit hotově, bank. převodem, programem Benefit Plus, a nově také poukazy Sodexo.

Můžete se stavit osobně (doporučujeme předem zavolat nebo napsat na FB). Poukazy ale také můžeme zaslat emailem, nutné uhrazení bankovním převodem. Poslední možností je zaslání našeho pěkného poukazu na kvalitním papíře poštou. Zde nejlépe platba bankovním převodem, případně lze zaslat na dobírku.

Poukazy s osobním vyzvednutím budeme vyřizovat do 23.12. do 18:00. Poukazy emailem možno řešit 23.12. až do půlnoci (klidně volejte na tel nebo pište na FB), a poté ještě 24.12. do 12:00 (opět prosím zároveň volat/psát pro urychlení).

Přejeme Vám příjemný a klidný prosinec. A nezapomeňte se k nám stavit na masáž, jistě Vám trocha odpočinku v této uspěchané době jenom prospěje 🙂

Stále u nás platí, že masírují pouze pravé thajské masérky, za to ručíme!

Kontaktujte nás pro více info / rezervaci.

Těšíme se na Vás,
Tým ThaiOstrava.Cz

IMG_7843

hot-oil

IMG_7747

Thajské masáže Ostrava